Pentusuunnitelmia 2020/2021

Share on facebook
Share on twitter

Tämän vuoden pentusuunnitelmat ovat siirtyneet syksyyn ja ensi talveen.

Saksanpaimenkoirapentue (tai mahdollisesti kaksi pentuetta) on tulossa ensi talvena/keväällä, jos ja kun koronatilanne toivottavasti hellittää jossain vaiheessa ja pääsemme syksyn tullen arviointiin tai testiin.

Pillille (Priska von der Lobdeburg) on pentusuunnitelmia ja jos ne toteutuvat, on tarkoitus astuttaa talven juoksusta. Tässä pentueessa pentujen luovutus menee ensi keväälle. Tämä tarkentuu, kun näemme miten seuraava juoksu nyt tulee ja siitä on sitten jo parempi arvioida talven juoksun mahdollista ajoittumista. Urosvalinnat ovat vielä tässä vaiheessa kesken.

Tähän pentueeseen etsimme yhteistyöstä kiinnostunutta sijoituskotia narttupennulle. Jos sijoitus kiinnostaa, ota yhteyttä!

Cairnterrieripentuja on suunnitteilla syksylle ja alkuvuoteen. Näissä pentujen luovutus tulee olemaan loppusyksystä ja alkuvuodesta. Myös näihin pentueisiin etsimme sijoituskoteja, ensisijaisesti kohtuuetäisyydellä Akaasta.

Pentukyselyitä on tullut todella paljon, varsinkin näin kesää kohden ja siksi tarkensimme hieman pentusuunnitelmien alustavia aikatauluja. Eli meille ei ole kesäksi tulossa pentuja. Jos olet kiinnostunut pennusta ja valmis odottamaan pidempään, kannattaa olla yhteydessä. Päivittelemme sivustolle ja facebookiin tietoja pentusuunnitelmien etenemisestä, heti kun on enemmän tarkentunutta tietoa.

Vieritä ylös

Sivustolla käytetään evästeitä. Evästeet tekevät sivuston käyttämisestä helppoa, nopeaa ja käyttäjäystävällistä. Lue lisää