Suunnitteilla pentuja

ASTUTETTU  Fabirron Can’t Be Tamed uroksella Sanderfield Perfect Timing.

Molemmat vanhemmat ovat tasapainoisia, avoimia ja terveitä. Toivottavasti syksyllä on talossa pienten cairnterrierien tassutusta ja pörinää. Tämä pentue syntyy syyskuun puolenvälin tienoilla ja pentujen luovutus tulee ajoittumaan loka- marraskuun vaihteeseen.

——————-

Seuraava cairnterrieripentue on suunnitteilla talvelle. Tämän talvipentueen  luovutus tulee olemaan  todennäköisesti alkuvuodesta 2021. 

Tuleviin pentueisiin etsimme yhteistyökykysiä sijoituskoteja narttupennulle. Ensisijaisesti kohtuuetäisyydellä Akaasta ja mielellään jo hieman koirakokemusta ennestään. Jos olet sijoituksesta kiinnostunut, ota rohkeasti yhteyttä!

 

Huom! Kun tiedustelet meiltä pentua, liitäthän sähköpostiisi koko nimesi ja puhelinnumerosi. Kerro lisäksi myös hieman tietoja itsestäsi ja harrastustaustastasi, mitä odotat pennulta/ millasta pentua etsit, mihin lajiin ym. Myös puhelimitse tapahtuvien tiedustelujen jälkeen kannattaa laittaa lyhyt viesti/viittaus ja yhteystiedot sähköpostiin, niin ne säilyvät meillä tallessa.

Vieritä ylös

Sivustolla käytetään evästeitä. Evästeet tekevät sivuston käyttämisestä helppoa, nopeaa ja käyttäjäystävällistä. Lue lisää