TRIMMAUS

Trimmaus / nypintä

Trimmaamme  cairnterriereitä ja muita nypittäviä rotuja. 

Jokainen asiakas trimmataan yksilöllisen suunnitelman mukaikaisesti. Otamme huomioon trimmattavan koiran iän ja turkin laadun.

Meiltä saat myös kynsien leikkaukset, tassukarvojen siisitimiset, takkujen selvitykset ja koiran pesun.

Trimmauksen UKK

Trimmauksemme toimii ajanvarauksella.

 

Jokainen koira trimmataan sille varattuna aikana. Aika määräytyy varattujen toimenpiteiden mukaan. 

Suosittelemme varaamaan ajan hyvissä ajoin ja trimmauksen yhteydessä jo seuraavan  trimmauskerran ajan. Säännöllinen trimmaus tekee toimenpiteestä koiralle helpomman ja turkki pysyy kunnossa.

 

Ajanvaraukset numerosta +358 45 630 6540 arkisin klo 10.00 - 18.00

Ajanvarauksen voi peruuttaa puhelimitse tai viestillä viimeistään 24h ennen varattua trimmausaikaa. Peruuttamattomasta tai liian myöhään perutusta ajasta veloitamme 50.00 euron maksun.

 

Huom! Ethän tuo ripuloivaa, oksentavaa tai ulkoloisista kärsivää koiraa trimmattavaksi. Huolehdithan myös, että koirasi rokotukset ovat voimassa.

Nypittävää koiraa ei tule pestä kahteen viikkoon ennen nypintää. Halutessasi voit tilata koirallesi pesun meillä nypinnän jälkeen.

Koira jätetään trimmattavaksi yksin. 

 

Koiran trimmauksessa menee useimmiten 1-3 tuntia aikaa ja koira rentoutuu parhaiten häiriöttä. Meillä ei ole erillisiä odotustiloja, joten siksi otamme koiria vastaan ajanvarauksella ja pyydämme omistajaa noutamaan koiran, kun se on valmis.

Kerrothan, jos koirasi on vihainen tai niin pelokas, että se yrittää purra. Jos turvallisuus niin vaatii, voimme käyttää  kuonokoppaa. Koppa sallii koiran hengittää vapaasti, mutta estää puremisen.

 

Mainitsethan aikaa varatessasi, jos koira on vihainen ja pelokas, jotta osaamme varata sille pidemmän käsittelyajan.

Hinnasto

Hinnat sis. alv24%

Trimmauspalvelut

Nypintä
Tassukarvat
Kynsien leikkuu

Trimmaamme pääasiassa nypittäviä rotuja. Koirat trimmataan säännöllisesti koirakohtaisen tarpeen ja suunnitelman mukaisesti. Trimmausaikoja on rajoitetusti. Ota yhteyttä ja varaa aika!

cairnterrierin pentuja ulkona
Vieritä ylös

Sivustolla käytetään evästeitä. Evästeet tekevät sivuston käyttämisestä helppoa, nopeaa ja käyttäjäystävällistä. Lue lisää