DIGITUOTTEET

Digituotteet ja -palvelut

Suunnittelemme yksilöllisiä digituotteita ja palveluita kenneleille, harrastajille ja yhdistyksille. 

Puuttuuko kenneliltäsi kotisivut tai haluaisitko uutta ilmettä facebook-sivun kansikuvaan?  Voisiko pentueilmoitus olla näyttävämpi? 

Valikoimastamme löydät edulliset some kansikuvat, mainokset, postaukset ja kollaasit. Kansikuvia ja kollaaseja saatavana myös enemmän kuvankäsittelyä ja suunnittelua sisältävinä uniikkeina tuotteina

Digituotteet ja -palvelut

Pentuopas koostetaan asiakkaan kuvista ja teksteistä. 

 

Pentuopas voidaan tehdä valmiin mallin pohjalta tai täysin oman suunnitelman mukaisesti. 

 

Pentuoppaat toimitetaan .pdf muodossa ja ne on helppo lähettää uusille pennunomistajille joko sähköpostilla tai esim. tallentamalla pilvipalveluun ja lähettämällä linkin pennunomistajalle. Oppaan voi myös julkaista kotisivuilta ladattavaksi tai luettavaksi salasanasuojatun sivun kautta.

 

Pentuoppaan hinta muodostuu sivumäärän ja mallin/ yksilöllisen designin perusteella. Oppaan suunnittelu sisältää kolme muutoskertaa.

Some postaukset, mainokset ja kannet suunnitellaan mallin pohjalta asiakkaan kuvista ja teksteistä. Valitaan fontit ja värit kennelin brändin mukaisesti. 

 

Some- tuotteet toimitetaan asiakkaalle kuvana.

Kollaasi on aina uniikki tuote. Se suunnitellaan asiakkaan ehdotusten mukaisesti hänen toimittamistaan kuvista ja teksteistä.

Kollaasi voi olla esim. jalostusuroksesta tai -nartusta, astutusilmoitus, pentusuunnitelma tai kennelmainos.

 

FB-kansikuvakollaasi tehdään samalla tavalla kuin muutkin kollaasit, mutta sen koko ja muoto tietenkin  määrittää osaltaan toteutusta.

 

Kollaasin hinta muodostuu sen  laajuuden mukaan.

Kennelsivut toteutetaan pääsääntöisesti WordPress alustalle.

 

Sivustoja teemme perussivustoja kenneleille normaalia sivustoa edullisemmin  toteuttamalla ne osittain mallin pohjalta. Sivuston toimitusaika 1-3 viikkoa. Laajemmat ja yksilölliset sivustot, sekä enemmän toiminnallisuuksia sisältävät sivustojen hinnat tilatun työn mukaisesti.

 

Ota yhteyttä, niin suunnittelemme juuri sinun kennelillesi sopivan kokonaisuuden!

 

Esimerkkisivustoja:

Kennel demo 1

Kennel demo 2

Kennel demo 3

KOLLAASIMALLEJA
Hinnasto

Hinnat sis. alv24%

Vieritä ylös

Sivustolla käytetään evästeitä. Evästeet tekevät sivuston käyttämisestä helppoa, nopeaa ja käyttäjäystävällistä. Lue lisää